Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ντιντιέ Ντεσάν από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, όπως τονίζει η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου. Οι Μαρσεγιέζοι βρίσκονται στη 13η θέση του Σαμπιονά και οι οπαδοί τους έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν για την πορεία της ομάδας τους.

Ωστόσο, ο Βενσάν Λαμπρίν έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στον 43χρονο προπονητή. «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Γνωρίζουμε τα όρια και τις δυνατότητες της ομάδας. Ισως να είναι μία περίεργη χρονιά, όπως και η περυσινή. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ο Ντεσάμπ θα είναι στον πάγκο της ομάδας, στον αγώνα της 15ης Οκτωβρίου με την Τουλούζ», τόνισε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ.

Από την πλευρά του, ο Ντεσάν δήλωσε: «Η κατάσταση περιπλέκεται όταν δεν κερδίζεις μέσα στην έδρα σου. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τη Μπρεστ, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε (σ.σ.: το ματς έληξε 1-1). Ήμουν κάποτε ποδοσφαιριστής και εκείνο που διαπιστώνω είναι πως υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης στους παίκτες μου. Μερικές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε απλά πράγματα. Δεν πρόκειται να τους κατηγορήσω για τις εμφανίσεις της ομάδας. Εκείνο που κοιτάω αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά μου. Πάντως, έχουμε μικρό ρόστερ, το οποίο προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ελπίζω να δείξουμε χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Η Μαρσέιγ παρουσιάζεται διπρόσωπη τη φετινή σεζόν, αφού στο γαλλικό πρωτάθλημα πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις και στο Champions League βρίσκεται στην κορυφή του έκτου ομίλου (όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός) με έξι βαθμούς!

πηγή: sportfm