Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί στη συνέχεια εξέφρασε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν. Μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay», ο γάλλος τεχνικός τόνισε πως δεν έχει σημασία μια ήττα στον πρώτο αγώνα του Champions League, επειδή την περσινή σεζόν η γαλλική ομάδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης (παρότι είχε ηττηθεί με 1-0 από την Σπαρτάκ Μόσχας).

«Είναι ομάδα με ποιότητα, με τα παιχνίδια θα γίνουν καλύτεροι», το σχόλιο του 43χρονου τεχνικός για τους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Τις δύο τελευταίες χρονιές εμείς ήμασταν αυτοί που ξεκινήσαμε με ήττα τους ομίλους του Champions League, όμως αυτό δεν έχει τελικά και τόσο καθοριστική σημασία, διότι πέρυσι καταφέραμε και προκριθήκαμε παρά το άσχημο ξεκίνημα. Ο όμιλος είναι ισορροπημένος».

Ερωτηθείς για το κλειδί της νίκης, ο Ντεσάν τόνισε: «Η ομάδα μου έκανε ένα πολύ σωστό κι έξυπνο αμυντικό παιχνίδι. Αποφύγαμε τα λάθη, δεν δώσαμε φάσεις στον αντίπαλο. Ολοι μου οι αμυντικοί κι ο Μανταντά έκαναν αλάνθαστη εμφάνιση σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Το ίδιο και οι μέσοι που πίεζαν σωστά. Αποδείχθηκε ότι όταν δεν τρώμε γκολ, μας αρκεί ένα για να κερδίσουμε».