Πολλά λέγονται και ακούγονται για τον Βασίλη Τοροσίδη και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ο «Τόρο» θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό φέρνοντας μάλιστα χρήματα στην ομάδα και θα μετακομίσει στο εξωτερικό. Ενδιαφερόμενοι μάλλον υπάρχουν αφού ο παίκτης αξίζει πραγματικά!

Ακούγεται η Ρόμα, κάμποσοι γερμανικοί σύλλογοι ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πολλοί λοιπόν θεωρούν ότι ο παίκτης θα θελήσει να ικανοποιήσει την φιλοδοξία του να δοκιμάσει να παίξει μπάλα σε καλύτερο πρωτάθλημα με διαφορετικές συνθήκες και υπό διαφορετικούς όρους. Το αξίζει άλλωστε! Από την πλευρά μου, πιστεύω και το έχω ξαναγράψει, ότι ο Τοροσίδης δεν έχει λόγο να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Στον Πειραιά είναι «βασιλιάς»! Αποθεώνεται από τον κόσμο, είναι και θα είναι εκ των αρχηγών των «ερυθρολεύκων», θεωρείται παλιός και αποτελεί βασική ηγετική φιγούρα στα αποδυτήρια. Όπου κι αν πάει, θα τεθεί από την πρώτη μέρα σε αμφισβήτηση. Όσα κι αν πάρει, όσο καλό κι αν είναι το πρωτάθλημα στο οποίο θα μετακομίσει, δύσκολα θα βρει συνθήκες αποδοχής ανάλογες με αυτές που υπάρχουν εδώ. Γιατί παντού οι Έλληνες παίκτες αμφισβητούνται και μάλιστα έντονα.

Φυσικά κάθε ποδοσφαιριστής με προσόντα, έχει φιλοδοξίες. Θέλει να παίξει και σε ένα πιο λαμπερό περιβάλλον από το μπάχαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο Τοροσίδης ξέρει ότι στον Ολυμπιακό και η διοίκηση τον γουστάρει και ο κόσμος τον θέλει. Άλλωστε ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο να αναγάγουμε το θέμα, πόσα παραπάνω θα πάρει στην Ιταλία, την Γερμανία ή την Ισπανία; Έχω την εντύπωση ότι ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ θα του προταθεί από τον Ολυμπιακό. Πόσα παραπάνω θα μπορέσει να πάρει από την Ρόμα ή κάποιον γερμανικό σύλλογο; Όχι πολλά…

Συνεπώς, γιατί να αφήσει το σίγουρο για το αμφίβολο; Και μην ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό έχει την δυνατότητα κάθε χρόνο να πανηγυρίζει κούπες και τρόπαια! Πού αλλού θα βρει τέτοια χαρά;

Πηγή: gavros.gr