Επιβεβαιώθηκε από τη Λίβερπουλ πως ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε κάτοχος ενός μικρού ποσοστού μετοχών στο σύλλογο. Ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι υπέγραψε συμφωνία με Fenway Sports Group, για να αναλάβει την προώθηση της εικόνας του παγκοσμίως σε συνεργασία με τη δική του εταιρεία προσωπικού μάρκετινγκ, την LRMR Branding & Marketing.

Δεν έχει γίνει γνωστό το ποσοστό μετοχών του αγγλικού συλλόγου που απέκτησε ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς», παρά μόνο πως ο εκτελεστικός διευθυντής της LRMR Branding & Marketing, Μάβερικ Κάρτερ, απέκτησε επίσης κάποιες μετοχές. Ο δις MVP του ΝΒΑ και χρυσός ολυμπιονίκης στο Πεκίνο θέλει μέσω της Λίβερπουλ να επεκτείνει την παγκόσμια «επιρροή» του στην Ευρώπη και μέσω των «κόκκινων» στους ποδοσφαιρόφιλους.

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ και της Fenway Sports Group, Τομ Βέρνερ, υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την ανάμειξη του Λεμπρόν στα της ομάδας του. «Πιστεύουμε πως θα είναι μία δυναμική συνεργασία. Λίγοι αθλητές έχουν τόση επιρροή παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Λεμπρόν θα είναι μέλος της οικογένειας της Λίβερπουλ. Πρόκειται για δύο ονόματα που έχουν δυναμική παρουσία σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα στην ασιατική αγορά, αλλά θεωρούμε πως η συνεργασία μας θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες που καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε φανταστεί πως θα ήταν εφικτές αν ενεργούσε μόνη της», τόνισε.

Ο 27χρονος άσος με τη σειρά του είπε: «Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με τον Τζον Χένρι και τον Τομ Βέρνερ. Αυτοί οι δύο άνδρες, όπως κι εγώ, έχουμε πάθος με τον αθλητισμό. Μπορεί ο καθένας να δει την αφοσίωσή τους στις ομάδες τους. Για μένα πρόκειται για μία συνεργασία με έναν οργανισμό που αγαπά τον αθλητισμό όσο κι εγώ».

Πηγή: sport-fm.gr