Κι ενώ εντός και εκτός του Παναθηναϊκού προσπαθούν να αφομοιώσουν την απόφαση του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου, να απολύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπειτα από δυόμισι χρόνια πετυχημένης συνεργασίας και με την ομάδα να έχει «τσεκάρει» όλους τους στόχους, που είχαν τεθεί στο διάστημα συνεργασίας της, ο Αϊτόρ θέλησε να αποχαιρετήσει τον ως τώρα προπονητή του.

Ο Αϊτόρ, που έγινε από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού υπό τον Γιοβάνοβιτς, προτού τραυματιστεί σοβαρά, προχώρησε σε ανάρτηση στα social media και πιο συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. «Ευχαριστώ για όλα», ανέφερε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο μήνυμά του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα έκανε για εκείνον ο μέχρι πρότινος τεχνικός του «τριφυλλιού». Η φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμα είχε τους δύο τους να αγκαλιάζονται.

Εν αναμονή του Τερίμ

Στο μεταξύ, μέσα στην ημέρα αναμένεται ο Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και να σηκώσει… μανίκια, μιας και ακολουθεί μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους «πράσινους», με πολύ μεγάλα ματς στη διάρκεια του Ιανουαρίου.