Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως και αφορούν στην άγρια δολοφονία του ξενοδόχου στην Καλντέρα. Ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοσμοπολίτη ξενοδόχου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, περιέγραψε με ποιο τρόπο σκότωσε και έκαψε την σωρό του επιχειρηματία με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις και όλα αυτά για μόλις 200 ευρώ.

Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών κ της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ήταν τέτοια που έκαναν τον 20χρονο οικοδόμο να ομολογήσει και να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο ξενοδοχείο.

Ο φερόμενος ως δράστης σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υποστήριξε στην απολογία στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτωνιών ότι πήγε να συζητήσει από τον 69χρονο ξενοδόχο σχετικά με τα 200 ευρώ που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας από πέρσι το καλοκαίρι από κάποιες εργασίες που είχε κάνει στην ξενοδοχειακή του μονάδα.

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος επιχειρηματίας τον γρονθοκόπησε και τον έβρισε. Εκείνη τη στιγμή όπως είπε έχασε την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε και εκείνος ρίχνοντας τον αναίσθητο στο έδαφος.

Η μανία του δράστη όμως φαίνεται να ήταν τέτοια που συνέχισε να χτυπά τον 69χρονο ξενοδόχο, ενώ είχε σύρει το σώμα του στο εσωτερικό μπροστά από την ρεσεψιόν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 20χρονος αποφάσισε να κάψει την σωρό και γι’αυτό χρησιμοποίησε βότκα για να καεί το σώμα του 69χρονου με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Παράλληλα, πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, στα οποία περιλαμβάνονται ένας λοστός, παπούτσια αλλά και ένα ματωμένο πανί. Οι πυροσβέστες φαίνεται να τα έχουν εντοπίσει και να επιχειρούν να τα ανασύρουν.