Οι δύο νέες συλλήψεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, φαίνεται ότι ανοίγουν έναν νέο κύκλο εξελίξεων για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο λόγος για έναν 53χρονο και έναν 54χρονο που έχουν ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, τηρώντας μέχρι στιγμής αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς. Για τους δύο άντρες έχουν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον καταδικασμένο ως «εγκέφαλο» για την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκείνοι οι οποίοι με το ταξίδι που έκαναν, δήθεν για να πουλήσουν κάρβουνα, τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις. Αυτές οι δύο συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση της.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι είναι ζήτημα χρόνου ο ανακριτής να εκδώσει κι άλλα εντάλματα σύλληψης, έως και 4 τον αριθμό.