Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού δύο άτομα συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. οι δυο συλλήψεις έγιναν χθες στην Αθήνα, ύστερα από εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον δεύτερο τακτικό ανακριτή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο εμπλεκόμενοι ηλικίας 53 και 54 ετών όταν πληροφορήθηκαν ότι η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή τους, συμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Γεραφέντη, έκαψαν το αυτοκίνητο του 54χρονου για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος αποδεικτικού στοιχείου που θα τους συνέδεε με την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού άντρα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι αφορούν ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Οι δύο ύποπτοι αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2012, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί ακόμη η σορός του. Τέσσερα άτομα έχουν καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του.