Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της κατήγγειλε πως έπεσε μια 18χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το περιστατικό, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel συνέβη πριν από λίγες ημέρες όταν και η νεαρή κοπέλα καυγάδισε με τον 22χρονο σύντροφό της και εκείνος άρχισε να τη χτυπά.

Τα χτυπήματα τα οποία της έφερε προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο κορίτσι και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ έμεινε για κάποιες ώρες για να την παρακολουθήσουν οι γιατροί.

Εναντίον του 22χρονου υποβλήθηκε μήνυση και πριν από δυο ημέρες και ο νεαρός πέρασε αυτόφωρο, όπου πήρε αναβολή η δίκη του για 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός σηκώνει χέρι στην 18χρονη. Για την ακρίβεια είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα 6 μηνών ενώ κΚάθε φορά που την χτυπούσε ζητούσε συγγνώμη, αλλά μετά από λίγο γινόταν και πάλι επεισόδιο με αφορμή κάποιο καυγά.

Η 18χρονη έχει δίπλα της τους γονείς της, που όπως λένε θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη γι’ αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του. Το θύμα είναι σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει από τα σωματικά, αλλά και ψυχικά, τραύματα.

«Υπέστη σοβαρή σωματική βλάβη, ήδη έχει υποβληθεί μήνυση. Κάθε καυγάς είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση βίας από πλευράς του συντρόφου της. Κάθε φορά που έληγε το επεισόδιο, όλα εξακολουθούσαν να είναι κανονικά,μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Δηλαδή, είχαμε την επανάληψη της ίδιας κατάστασης», είπε ο δικηγόρος της 17χρονης, Όθων Παπαδόπουλος.