Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο 22χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης ενώπιον του Εισαγγελέα, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του και ακολούθως μετήχθη ενώπιον του Ανακριτή.

Ο νεαρός Πακιστανός εμφανίστηκε στις δικαστικές αρχές χωρίς δικηγόρο.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία κι εν συνεχεία εκδόθηκε στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να παραδέχτηκε στους Έλληνες αστυνομικούς ότι σκότωσε την ανήλικη.

Τον «πρόδωσε» το κινητό της 17χρονης

Ο 22χρονος εντοπίστηκε σε γκρουπ παράτυπων μεταναστών που θα διέφευγε σε χώρες της δυτικής Ευρώπης, ενώ όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατοχή του βρέθηκε και το κινητό της 17χρονης, το οποίο και «πρόδωσε» τη θέση τους στις αρχές.

Η Αστυνομία είχε ειδοποιήσει εδώ και μέρες τις αρχές των Βαλκανικών χωρών για την περίπτωση του νεαρού Πακιστανού, με αποτέλεσμα οι έλεγχοι στις συνοριακές γραμμές να είναι εξωνυχιστικοί.