Ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος της δολοφονίας της στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, είναι πιθανό να παραδοθεί εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 22χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα ο φερόμενος ως δράστης της φρικτής δολοφονίας να παραδοθεί στην αστυνομία.

Σημειώνεται πως η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbeast, εξετάζει μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να ψάχνει δίοδο διαφυγής προς τα Βαλκάνια, μέσω κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, για τον 22χρονο Πακιστανό.

Πακιστανός δράστης φωτογραφία

Την ίδια ώρα γίνεται προσπάθεια ώστε να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμη πληροφορία για το πού μπορεί να κρύβεται, τόσο στην Αττική όσο και εκτός. Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει το Νewsbeast, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια πού διαμένουν ομοεθνείς του 22χρονου, οι οποίοι θα μπορούσαν να του δώσουν προσωρινό καταφύγιο.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μια τέτοια επιχείρηση έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) στο Αιγάλεω, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο νεαρός Πακιστανός. Επίσης, έχει ήδη ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών προκειμένου να δουν οι Αρχές ποια ήταν η τελευταία κεραία κινητής τηλεφωνίας που ενεργοποιήθηκε από τη συσκευή του και από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να ψάξουν για το δρομολόγιο του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος φέρεται να είχε ποινικό παρελθόν, έχοντας μεταξύ άλλων εμπλακεί και σε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών. Κάτι το οποίο αποδομεί εν μέρει την εικόνα του «καλού παιδιού» που υπήρχε γι’ αυτόν. Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο της Νικολέτας, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να «δείξουν» τον δολοφόνο της.