Δύο παράλληλες έρευνες διεξάγονται από την ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας 17χρονης Νικολέτας στο διαμέρισμα που διέμενε με τη μητέρα και την αδερφή της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι.

Από τη μια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου Πακιστανού συντρόφου της που αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία. Από την άλλη γίνεται ανάλυση στο κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ανήλικη κοπέλα είχε το τελευταίο διάστημα προστριβές μαζί με τον σύντροφό της και αν αυτός την είχε απειλήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Όσον αφορά τις έρευνες για τον νεαρό Πακιστανό μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει κάποιο αποτέλεσμα, καθώς ο 22χρονος είναι πολύ πιθανόν να έχει διαφύγει εκτός Αττικής και να κρύβεται μακριά από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον. Οι αρχές έχουν σφραγίσει για τον επονομαζόμενο «Σάνι» αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα τελωνεία της χώρας, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκο, να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η φωτογραφία του είναι παντού».

Περιστέρι, δολοφονία

Εάν όντως ο νεαρός Πακιστανός έχει διαπράξει το έγκλημα, το γεγονός ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο (σ.σ. άρα δεν έχει προετοιμάσει διαφυγή) σε συνδυασμό με τον κύριο που σφίγγει από την ΕΛΑΣ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραδοθεί και να δώσει τις όποιος εξηγήσεις του. Σε ότι έχει να κάνει με το άλλο στάδιο της έρευνας, αυτό στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, όντως έχει βρεθεί γενετικό υλικό DNA στα νύχια της 17χρονης που πάλεψε για τη ζωή της, όμως, αυτό δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί εάν δεν εντοπιστεί ο 22χρονος προκειμένου να ληφθεί και από αυτόν DNA για αντιπαραβολή.

Τέλος, η κηδεία της Νικολέττας είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης (4/8) στην Ημαθία.