Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών αρχών προκειμένου να εντοπίσουν τον 20χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δε, πριν από λίγες ώρες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Αιγάλεω σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί ο νεαρός άνδρας που φέρεται να έπνιξε τη νεαρή κοπέλα.

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες οι αστυνομικοί χτενίζουν την Αττική και άλλες περιοχές όπου θα μπορούσε να βρίσκεται και αναζητούν μαρτυρίες, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ κάνουν φύλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος για πιθανά απειλητικά μηνύματα.

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, με την κηδεία να πραγματοποιείται στο Μακροχώρι Βέροιας, από όπου και καταγόταν η κοπέλα.

«Έχω χάσει τον άγγελο μου και να βρεθεί θα δικαιωθώ; θα γίνει δικαιοσύνη; Τι να πω σε 10-15 χρόνια θα είναι έξω πάλι» λέει ο πατέρας της 17χρονης. Η μητέρα της, από τη μεριά της, ξέσπασε και τόνισε πως θεωρεί ο δολοφόνος είναι ο σύντροφος της κόρης της. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση», πρόσθεσε στη συνέχεια.