Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, με την μητέρα της να ξεσπά και να τονίζει πως θεωρεί ο δολοφόνος είναι ο σύντροφος της κόρης της.

Η γυναίκα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε πως «εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Σημειώνεται, ότι ο 20χρονος από το Πακιστάν θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 17χρονης, καθώς εξαφανίστηκε από την στιγμή που έγινε το έγκλημα.