Τέσσερα είναι τελικά τα άτομα που ταυτοποιήθηκαν για την ανάρτηση του πανό με «άθλιο περιεχόμενο», όπως χαρακτηρίστηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πανό ανέγραφε «Αδέλφια Κρατάτε Γερά», αναφερόμενο –όπως τουλάχιστον ερμηνεύτηκε- στους χούλιγκαν που προφυλακίστηκαν για την στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες –πριν προχωρήσει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ο κ. Θεοδωρικάκος είχε επικοινωνία με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, ο οποίος τον ενημέρωσε για το αποτέλεσμα των ερευνών που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. για το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ποδοσφαιρικού  ΠΑΟΚ- Μίντιλαντ.

Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων που ταυτοποιήθηκαν, σχηματίστηκε δικογραφία, ωστόσο, δεν συνελήφθησαν διότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας και έτσι κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη τους.

Να θυμίσουμε ότι η είδηση έγινε γνωστή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο».