Σοκαρισμένος από το ενδεχόμενο να διακοπεί η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που ξεκινάει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου δηλώνει ο δικηγόρος των θυμάτων, Γιάννης Βλάχος. Υπενθυμίζουμε ότι ο δικηγόρος του ηθοποιού Αλέξης Κούγιας είπε ότι λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του θα ζητήσει διακοπή της δίκης για τουλάχιστον ένα μήνα.

«Έχουμε σοκαριστεί από αυτή την προοπτική. Τα θύματα θα έρθουν από το εξωτερικό, ήδη ο ένας είναι στην Ελλάδα. Δεν έχουν απεριόριστες οικονομικές δυνατότητες. Δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος, ξέρω ότι αντικειμενικά έτσι λειτουργεί. Από τη μία εδώ και ένα χρόνο διατρανώνει την αθωότητά του, από την άλλη είναι προφυλακισμένος και έχει κάθε καλό συμφέρον για να βγει όσο το δυνατόν νωρίτερα έξω. Δεοντολογικά ήταν επιβεβλημένο να το πει και σε εμάς».

Μπαλάσκας: Θα φοράει αλεξίσφαιρο

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την προστασία που θα έχει καθόλη τη διάρκεια της δίκης ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Τον καθιστά ευάλωτο σε ενδεχόμενες επιθέσεις από ανθρώπους που έχουν αγανακτήσει από τις πράξεις του. Θα έχει μια ιδιαίτερη προστατευτική φύλαξη, θα φοράει αλεξίσφαιρο, θα έχει κανονική και σοβαρή ασφάλεια για να μεταχθεί στα δικαστήρια (οι δύο είναι στάνταρ) και για τους υπόλοιπους θα αποφασίσουμε επί τόπου (έως 6). Αν διακοπεί η δίκη του θα επιστρέψει στον Κορυδαλλό» είπε.