Με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο έληξαν οι έρευνες της αστυνομίας και εθελοντών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Μανώλη Παναγιωτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το πρωί του Σαββάτου στο Ρέθυμνο.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρός μέσα σε ελαιώνα, στην περιοχή Γιαννούδι. Ήταν πεσμένος κάτω από μία ελιά, ενώ στο αυτοκίνητό του, που ήταν εγκαταλελειμμένο στον αγροτικό δρόμο που οδηγούσε στον ελαιώνα βρέθηκαν άδειες συσκευασίες χαπιών.

Αν και κανένα σενάριο δεν έχει αποκλειστεί ακόμη, αυτό της αυτοκτονίας φαντάζει πιο πιθανό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του νεαρού επιχειρηματία επήλθε ή το βράδυ του Σαββάτου ή τα ξημερώματα της Κυριακής. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του πάντως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Μανώλης Παναγιωτάκης εξαφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του στα Καστελάκια Ρεθύμνου, απ’ όπου έφυγε με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Συγκλονισμένη η οικογένεια του επιχειρηματία είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το δικό τους άνθρωπο να ενημερώσει τις αρχές. Μετά από πέντε ημέρες εξονυχιστικών ερευνών εντοπίστηκε τελικά χθες το όχημα του νεαρού και στη συνέχεια το άψυχο σώμα του.