Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της πατρότητας της Μαρινέλας Σπανουδάκη η οποία ισχυρίζεται ότι είναι βιολογική κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και ζητεί τη διενέργεια εξέτασης DNA για να το αποδείξει.

Η αίτηση αναψηλάφησης που κατέθεσε η Μαριλένα Σπανουδάκη συζητήθηκε στο Τριμελές Πρωτοδικείο το οποίο αναμένεται να αποφασίσει για το θέμα τους επόμενους μήνες.

Η 48χρονη γυναίκα στρέφεται κατά της δικαστικής απόφασης που είχε εκδοθεί το 1976, σύμφωνα με την οποία είχε κριθεί πως πρόκειται για «μη γνήσιο τέκνο» του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Η θυελλώδης σχέση της μητέρας της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη

Η Μαριλένα Σπανουδάκη επανέρχεται στις δικαστικές αίθουσες αμφισβητώντας την πραγματογνωμοσύνη της βιολόγου που είχε επικαλεστεί το πρώτο δικαστήριο. Η 48χρονη προβάλλει τον ισχυρισμό πως πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα, τα τεχνολογικά μέσα επιτρέπουν να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις και για το λόγο αυτό ζητεί να πραγματοποιηθεί DNA.

Στην αίτηση της αναφέρεται στην θυελλώδη, όπως τη χαρακτηρίζει, ερωτική σχέση του μουσικοσυνθέτη με την μητέρα της με την οποία γνωρίστηκε το 1969 και παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 1970.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η 48χρονη ήρθε στον κόσμο ενώ η σχέση της μητέρας της και του Σταμάτη Σπανουδάκη είχε προβλήματα και ο μουσικοσυνθέτης παρέμεινε αδιάφορος τόσο για την ίδια όσο και για τη μητέρα της.