Τον τρόπο μέσα στο σπίτι της στο Μαρκόπουλο έζησε μια 48χρονη γυναίκα, η οποία ήρθε αντιμέτωπη το πρωί του Σαββάτου με έναν κουκουλοφόρο που κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό της προσπαθώντας να τη ληστέψει.

Όπως ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στο Mega, ο επίδοξος ληστής της επιτέθηκε ενώ αυτή βρισκόταν στην αποθήκη του σπιτιού της, με τη μαρτυρία για το περιστατικό να είναι σοκαριστική.

«Το πρωί του Σαββάτου, βγήκα στην αυλή, πήγα στο αποθηκάκι, ήμουν με την πλάτη γυρισμένη, μου όρμηξε με έπιασε από τον λαιμό, με ακινητοποίησε και μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Μου λέει “μη φωνάξεις, θα σε σκοτώσω”» περιγράφει η 48χρονη.

«Βγήκαμε να πάω να του δείξω πού έχω χρυσαφικά και χρήματα καθώς δεν μπορούσα να αντισταθώ, μπήκαμε στο μπάνιο που έχω κάποια κοσμήματα και του είπα “εδώ μπορείς να πάρεις ό,τι θέλεις”» συνέχισε η γυναίκα.

Ωστόσο, εκείνος ήθελε χρήματα και όταν η γυναίκα του είπε ότι έχει 100 ευρώ στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού, εκείνος την άφησε να πάει να τα φέρει. Τότε εκείνη έφυγε από το σπίτι, και ο επίδοξος ληστής κατάφερε να εξαφανιστεί.

«Με αφήνει να βγω να πάρω το πορτοφόλι και τότε έτρεξα, φώναξα τη γειτονιά, την αστυνομία, ήρθαν όλοι, τον είδαν από τις πολυκατοικίες να τρέχει. Τράβηξα την πόρτα πίσω μου, νόμιζα ότι τον είχα κλειδώσει, αλλά άνοιξε και βγήκε», αναφέρει.