Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε γίνει πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Όμως, αποφυλακίστηκε πλέον και όλοι πίστευαν πως ο 62χρονος θα άλλαζε. Όμως, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δε μπορούσαν να φανταστούν πως συλλαμβάνοντας επ’ αυτοφώρω έναν 62χρονο διαρρήκτη διαμερίσματος, θα έπεφταν μπροστά στον περιβόητο «δράκο της Λάρισας».

Πρόκειται, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Ελευθερία, για τον άνθρωπο, ο οποίος πριν από 22 χρόνια αποτέλεσε το φόβο και τον τρόμο των ζευγαριών της Λάρισας. Ο 62χρονος σήμερα είχε συλληφθεί στο χωριό του στην Καρδίτσα το 1992 μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού, μόνιμου, αρχισμηνία το βράδυ στην Εθνική Οδό Λάρισας – Αθήνας απέναντι από τη «Βιοκαρπέτ».

Ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή του, ο 62χρονος εισέβαλε σε διαμέρισμα με σκοπό να το διαρρήξει.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Λάρισας κλήθηκαν να επέμβουν σε διάρρηξη διαμερίσματος στην περιοχή του ΟΣΕ στη Λάρισα. Διαμέρισμα στο οποίο είχε ήδη εισβάλει ο 62χρονος, αφού πρώτα σκαρφάλωσε σε δέντρο μέσω του οποίου έφθασε σε μπαλκόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψή του αλλά η έκπληξή τους ήταν μεγάλη όταν αντιλήφθηκαν πως ο 62χρονος είχε γίνει γνωστός ως ο «δράκος» της Λάρισας.