Ιδιαίτερη… «ευαισθησία» επέδειξε ένας 19χρονος Ρομά που «άδειασε» το περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας, αφήνοντας όμως πίσω του… τη μάρκα των τσιγάρων που καπνίζει ο περιπτεράς!

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας κινήθηκαν άμεσα, προχωρώντας στη σύλληψη του 19χρονου που ήταν… πελάτης του περιπτέρου, ενώ, μέχρι αργά το μεσημέρι, αν και ομολόγησε την πράξη του, δήλωνε «άγνοια» για το πού βρίσκονται τα κλεμμένα τσιγάρα!

Η κλοπή έγινε αντιληπτή στις 7 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου κ. Ανδρέας Βασιλείου πήγε να ανοίξει. Φτάνοντας όμως στο περίπτερό του, είδε το ένα φύλλο, από το προστατευτικό ρολό, μισάνοιχτο και τρία σπασμένα λουκέτα πεσμένα κάτω…

Με «μισή καρδιά»… αφού συνειδητοποίησε αμέσως τι είχε συμβεί, άνοιξε το περίπτερό του και βρήκε τα ράφια… άδεια από τσιγάρα, με το κόστος της ζημιάς να ξεπερνά τα 3.500 ευρώ.

Ρίχνοντας ωστόσο μια δεύτερη ματιά, πριν καλέσει την Αστυνομία, συνειδητοποίησε ότι ο διαρρήκτης, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν άγνωστος, του είχε αφήσει… τη μάρκα των τσιγάρων που καπνίζει! Κίνηση που αποδείχθηκε… χρήσιμη!

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας για την κλοπή, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της σήμανσης από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αμαλιάδας.

Μέσα σε ελάχιστη ώρα οι άντρες του Α.Τ. Ανδραβίδας είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 19χρονου Ρομά, ο οποίος παραδέχθηκε την κλοπή.

Πηγή: patrisnews.com