Έναν 52χρονο Ρεθυμνιώτη αναζητούν οι αστυνομικοί για το «μπαλωτάρισμα» ενός 27χρονου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε χωριό του Ρεθύμνου. Την υπόθεση εξιχνίασαν, λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενεργήθηκε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, σε υπαίθριο κέντρο διασκεδάσεως, ιδιοκτησίας του 52χρονου, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με τον 27χρονο, ο οποίος επιχείρησε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, να μπει στο χώρο της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν στο χώρο φθορές μικρής έκτασης. Όταν ο 27χρονος έφευγε, ο 52χρονος ιδιοκτήτης του κέντρου, με το κυνηγετικό του όπλο πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 27χρονος και να προκληθούν φθορές στο όχημα.

Από αστυνομικούς της Υπηρεσίας έγινε έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία εύχρηστη κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Η προανάκριση που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Πηγή: cretalive.gr