Αναβάλλεται η συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας των προσφυγών κατά του μνημονίου και των οικονομικών περικοπών των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων επειδή δεν έχουν αποσταλεί οι θέσεις του ελληνικού Δημοσίου και άλλα έγγραφα που απαιτούνται για να σχηματίσουν οι εισηγήτριες, Μαίρη Σάρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου, πλήρη νομική εικόνα των ζητημάτων που έχουν ανακύψει.

Η συζήτηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010. Η νέα ημερομηνία συζήτησης της υπόθεσης θα οριστεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι στο ΣτΕ έχουν προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογο Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ, ΕΣΗΕΑ, Σωματεία συνταξιούχων, κ.ά. στρεφόμενοι κατά των περικοπών των μισθών, δώρων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας, αλλά στρέφονται και ευθέως κατά του μνημονίου.

Η αναβολή της συζήτησης έγινε από τις εισηγήτριες, συμβούλους Επικρατείας, , καθώς τα αρμόδια υπουργεία και ειδικά αυτό του υπουργείου Οικονομικών δεν απέστειλαν στο ΣτΕ τις θέσεις του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και