Σοκ προκαλεί η τραγωδία, εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, στην Κηφισιά με θύμα την 55χρονη αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη. Ένας 43χρονος άνδρας χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησία της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από καβγά που είχε με την 55χρονη, ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας, την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο 43χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς.

Η αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της που είχε αναρτήσει στο blog της, γεννήθηκε στην Αθήνα και διέμενε στη Κηφισιά όπου και διατηρούσε το γραφείο της. Είχε συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς και περιοδικά. Συγκεκριμένα είχε συμμετάσχει στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast», το βράδυ στο «Star News» και στον Alpa στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε». Επίσης δούλευε για το «Αστροσκόπιο», ενώ για οκτώ χρόνια έγραφε στο Playboy. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά ΜΕΝ, ΚΑΙ, Mirror. Στο New Channel πραγματοποίησε το όνειρό της, αφού έλεγε τα άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων. Είχε συνεργαστεί και με τα περιοδικά Αστροσκόπιο, Crash, ΝΥΦΗ, Celebrity, Style watch fashion.