Τρεις άνδρες ηλικίας 34, 26 και 21 ετών συνελήφθησαν για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ενώ ο πρώτος και για παράνομη οπλοκατοχή από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Πολυγύρου.

Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερα από 2,5 κιλά κάνναβης και 60 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι, φυσίγγια και ζυγαριές ακριβείας.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, έκαναν, αρχικά χθες το πρωί, έρευνα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του 34χρονου στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με είκοσι γραμμάρια κοκαΐνης και διακόσια γραμμάρια κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και το πιστόλι με δεκαπέντε φυσίγγια και σιγαστήρα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε πουλήσει στον 26χρονο ακατέργαστη κάνναβη βάρους 463 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε, στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα δύο κιλά κάνναβης.

Χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, τον 21χρονο τη στιγμή, που επιχειρούσε να πουλήσει τρεις συσκευασίες, με 47,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο του, ζυγαριά ακριβείας, ένα ζεύγος κρατικών πινακίδων, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή το 2007, από περιοχή του Εύοσμου Θεσσαλονίκης, και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, κατά περίπτωση, στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.