Κατασχέθηκαν 19.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Στα χέρια της Αστυνομίας ένας 23χρονος


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
23:33
13/03/2019
Κατασχέθηκαν 19.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
3
loading

Μέσα στο αυτοκίνητό του και σε μία αποθήκη είχε κρύψει ένας 23χρονος αλλοδαπός δεκάδες χιλιάδες κούτες με λαθραία τσιγάρα.

Σε έλεγχο της Αστυνομίας χθες σε όχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 10 χαρτοκιβώτια που περιείχαν 4.750 πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακολούθησε έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση καπνικών προϊόντων στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν 30 ακόμη χαρτοκιβώτια που περιείχαν 14.940 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων.

Από το σπίτι του 23χρονου συλληφθέντα κατασχέθηκαν 1.698 ευρώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Καλά ναι, μπορούμε να να κοιμόμαστε ήρεμοι

    Ποιες είναι οι αποθήκες πού αποθηκεύουν και το πως πάνε και καλά για καταστροφή όλα αυτά λίγοι το ξέρουν. Έχουν δει πολλά τα μάτια κάποιων των οποίων τα στόματα μένουν κλειστά, εξαιτίας διαφόρων λόγων είτε επειδή βολεύει κάνοντας περιουσίες, είτε φόβου που καταλήγει σε βόλεμα κάποια στιγμή. Καλή μεταπώληση διεφθαρμένοι, και καλά κέρδη από το λαθρεμπόριο μέχρι και το εμπόριο του θανάτου.

  2. avatar Πλιατσικολόγος Συριζοφασίστας

    Δεν υπάρχουν λαθραία τσιγάρα. Υπάρχουν παράτυπα τσιγάρα, τσιγάρα πρόσφυγες, τσιγάρα αιτούντα άσυλο. Ολες εμείς οι τζαζλές εκφυλισμένες χήρες του Στάλιν να μαζευτούμε στην Καμάρα αύριο στις 15:30 να πετάξουμε τα λεοπαρδαλέ σουτιέν μας στον αέρα ως διαμαρτυρία για τον ρατσισμό εις βάρος των τσιγάρων αυτών.

  3. avatar Άσε ρε

    Μπορεί να είναι μανιώδης καπνιστής, χωρίς λεφτα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει