Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν στα Χανιά, δύο Χανιώτες ηλικίας 53 και 39 ετών και μία Βρετανίδα ηλικίας 26 ετών.

Η αστυνομία, είχε πληροφορίες ότι ο 53χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Έτσι, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση το σπίτι του και διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος προμήθευσε την 26χρονη και τον 39χρονο ναρκωτικές ουσίες.

Στην κατοχή της 26χρονης κατά την έξοδό της από το σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες, με ποσότητα ηρωίνης, βάρους 1,2 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο πλαστικές συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης βάρους 7,2 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, από αστυνομικούς παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης 61 γραμμαρίων, 25 δισκία χωρίς να κατέχει την απαραίτητη ιατρική γνωμάτευση, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ηρωίνης στην επιφάνειά της και τρία κινητά τηλέφωνα.