Στη σύλληψη έξι ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, στις περιοχές του Μενιδίου και των Άνω Λιοσίων προχώρησαν αστυνομικοί του ΑΤ Αχαρνών.

Συγκεκριμένα, στον Πλάτωνα Αχαρνών, συνελήφθησαν τρία άτομα, εκ των οποίων δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 32 ετών και ένας 16χρονος, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι συλληφθέντες διακινούσαν συστηματικά, σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, σε εξαρτημένα άτομα σε διάφορες περιοχές των Αχαρνών. Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 216 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 33 γραμμαρίων, καθώς και μια αστυνομική ράβδος.

Παράλληλα, σε Μενίδι και  Άνω Λιόσια, άλλα τρία άτομα, ηλικίας 31, 32 και 39 ετών, συνελήφθησαν από την Αστυνομία  ως κατηγορούμενα -επίσης- για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μετά από έρευνα στα σπίτια των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 157 γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.