Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής η υπόθεση τραυματισμού δύο ατόμων, στις 13 Ιουλίου του 2011 στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Σε επεισόδιο μεταξύ δυο ομογενών και δύο αλλοδαπών από την Αλβανία, τραυματίστηκε με μαχαίρι σοβαρά στην κοιλιακή χώρα ο ένας Αλβανός και ελαφρά στο δεξιό μηρό ο δεύτερος .

Μετά από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας, ένας ομογενής 33 ετών και ο πατέρας του 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς και για εκβίαση.

Η σύλληψη του 33χρονου πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατόπιν εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκιδικής. Επίσης, για την ίδια υπόθεση, αναζητείται να συλληφθεί κατόπιν εντάλματος σύλληψης και ο 53χρονος.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένα εκ των θυμάτων δεχόταν απειλές από τους δράστες προκειμένου να τους αποδίδει μέρος των εισπράξεών του από την εμπορική δραστηριότητα που ασκούσε σχετικά με την πώληση καλαμποκιών στην περιοχή της Χανιώτης Χαλκιδικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Χαλκιδικής.