Έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να της δώσουν απαντήσεις για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής έκανε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα κατά τη δήλωσή της στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

«Η δίκη δεν προχωράει, δεν θα μιλήσω βέβαια για αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν βλέπω να υπάρχει λύση, δεν βλέπουμε από κανέναν αρμόδιο να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη και με το αποκορύφωμα τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάγδα Φύσσα.

«Ζητάω λοιπόν ως μητέρα και ως πολίτης αυτής της χώρας, όποιος αρμόδιος υπάρχει, και για μένα αυτός που αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να μου απαντήσει σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Πρέπει να μου δώσουν μία απάντηση σε όλο αυτό που γίνεται. Γιατί πρόκειται για μια πολιτική δολοφονία, για ποιο λόγο λοιπόν όλη αυτή η καθυστέρηση;», πρόσθεσε.

Και επισήμανε: «Οι κατηγορούμενοι και ο δολοφόνος είναι έξω, ο δολοφόνος με περιοριστικούς όρους, όμως οι κατηγορούμενοι είναι όλοι έξω, κυκλοφορούμε στον ίδιο δρόμο, στον δρόμο του Παύλου. Εκεί που άφησε το αίμα του, εκεί που τον δολοφόνησαν. Και είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε, να τους βλέπουμε. Πέρα από το τι ζούμε μέσα στο δικαστήριο, όχι μέσα στην αίθουσα, περισσότερο έξω. Ο πατέρας του δεν μπορεί να το δεχθεί και να το αντέξει και υποχρεώνεται να μην έρθει».