Σε ένα παράπηγμα που είχε στήσει χρησιμοποιώντας σακούλες και τσίγκους, μέσα σε γκρεμό κοντά στον Άγιο Βλάσιο Μαγνησίας, εντοπίστηκε ο σκελετός ενός 65χρονου, ο οποίος ζούσε μακριά από την οικογένειά του και το σπίτι του, επιλέγοντας την απομόνωση και τη μοναξιά.

Μόνο τα οστά του βρέθηκαν τυλιγμένα σε μια κουβέρτα μέσα στην παράγκα. Εκεί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Μηλεών, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα την έρευνα αναζήτησής του, όταν ο γιος του δήλωσε την εξαφάνιση του 65χρονου, όπως δημοσίευσε ο Ταχυδρόμος.

Τα παιδιά του άτυχου άντρα, τα οποία δεν διαμένουν στη Μαγνησία, έφτασαν στην περιοχή, όταν μέσω συγγενικού τους προσώπου ενημερώθηκαν ότι ο πατέρας τους είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο χρόνος που επήλθε ο θάνατός του θα προσδιοριστεί από την ιατροδικαστική έρευνα, καθώς και τα αίτια που τον προκάλεσαν.

Ο 65χρονος, ο οποίος ζούσε ζητιανεύοντας και μαζεύοντας διάφορα αντικείμενα που έβρισκε σε σκουπίδια, ήταν γνώριμος σε πολλούς. Περιπλανιόταν σχεδόν καθημερινά, ακολουθώντας με τα πόδια τη διαδρομή μέχρι τα Λεχώνια και από εκεί την Αγριά και το Βόλο και το βράδυ επέστρεφε πάλι πίσω στην τσίγκινη κατοικία του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών ενεργεί προανάκριση.