Στην υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» από την Κορινθία εστίασε το πρωί της Παρασκευής (23/2) ο δικηγόρος της συζύγου του 45χρονου, Σεβαστής, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. «Μέχρι το βράδυ θα εμφανιστεί, δεν έχει να κρύψει κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» τόνισε ότι η εντολέας του είναι νομοταγής και έτσι σημείωσε: «Είναι μία δικογραφία που ξεκίνησε από 12/2 σχετικά με κάποια πλημμελήματα που έχουν γίνει. Όντως, δεν είχε κρατηθεί ποτέ η εντολέας μου – ούτε φυσικά τα παιδιά – κι είχε τεθεί ένας όρος της εμφάνισης μία φορά στο αστυνομικό τμήμα Ξυλόκαστρου».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης υπογράμμισε ότι αυτός ο όρος εννοείται ότι θα τηρηθεί από την εντολέα του και παράλληλα εξήγησε τον λόγο που δεν εμφανιζόταν.

«Ο φόβος κι αυτό που έχει δημιουργηθεί ήταν το κίνητρο, με σκοπό κυρίως να προστατεύσει τα παιδιά. Δεν έχει να κρύψει κάτι, θα είναι παρούσα σε κάθε διαδικασία» είπε.

Κλείνοντας, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια είναι μαζί.

Στη συνέχεια, η αδελφή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Δήμητρα, δήλωσε ανακουφισμένη με αυτή την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι η Σεβαστή είναι μία πολύ καλή και ικανή μητέρα».