Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τη δράση του 23χρονου «δράκου των Εξαρχείων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, τον νεαρό που έχει συλληφθεί κατήγγειλε και πέμπτη γυναίκα την ώρα που αυτόπτης μάρτυρας μιλάει για την επίθεση του Σύρου στην 29χρονη. Σημειώνεται πως ο 23χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν στο Newsbeast αστυνομικές πηγές, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και 5η καταγγελία σε βάρος του 23χρονου, που έμεινε σχεδόν έναν χρόνο στη φυλακή για απόπειρα βιασμού το 2022.

Δράκος των Εξαρχείων

«Τους είδα να παλεύουν και αυτός ήταν πάνω της»

Ο άνδρας που έσωσε την 29χρονη κοπέλα το πρωί της Δευτέρας (20/11) από τα χέρια του 23χρονου συριακής καταγωγής, ο οποίος είχε επιχειρήσει ακόμη δυο επιθέσεις και συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» για το τρομακτικό περιστατικό.

«Δεν είδα από την αρχή όλη την επίθεση. Άκουσα τις φωνές της κοπέλας για ”βοήθεια” και βγήκα έξω από το κατάστημα ψιλικών που βρισκόμουν, ακριβώς απέναντι από το σημείο της επίθεσης και τους είδα να παλεύουν και αυτός ήταν πάνω της», τόνισε ο Φώτης Τασόπουλος.

«Έβαλα μία φωνή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φοβηθεί και να την αφήσει. Παρ’ όλα αυτά έφυγε ψύχραιμος προς την οδό Θεμιστοκλέους» συμπλήρωσε.

Δέκα λεπτά αργότερα από τη συγκεκριμένη επίθεση ο δράστης επιτέθηκε και σε ακόμη μία κοπέλα, μια 27χρονη δικηγόρο.

«Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε να τη ληστέψει, πως ήταν κάποιος τσαντάκιας και ήθελε να της πάρει την τσάντα που είχε στον ώμο. Τελικά είχε άλλες προθέσεις…» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Πρόλαβα να δω τα χαρακτηριστικά του», ανέφερε ακόμη και συμπλήρωσε: «Έδωσα περισσότερη βαρύτητα στην κοπέλα, γιατί ήταν σοκαρισμένη».

«Την βάλαμε μέσα στο κατάστημα, της δώσαμε νερό για να συνέλθει και αργότερα ενημερώθηκε η αστυνομία, που ήρθε με τις μηχανές» σημείωσε.

«Πήγε να με βιάσει έλεγε και έτρεμε ολόκληρη» ανέφερε ο κ. Τασόπουλος, εξηγώντας τι του είπε η κοπέλα, όταν πήγε κοντά του το θύμα μετά την επίθεση.