Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα με την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα παιδικά χωριά SOS για το Πάσχα κατέβηκε από το TikTok, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου και φέρεται να ανέβηκε μετά από λίγες ώρες.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί πως πρόκειται για «δολιοφθορά», καθώς στο συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης και σύμφωνα με πληροφορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φέρεται να σημειώθηκαν ομαδικές αναφορές με την κατηγορία του εκφοβισμού και της παρενόχλησης.

«Παρότι οι αιτιάσεις των αναφορών δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, η αυτοματοποιημένη διαδικασία από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει το βίντεο, το οποίο είχε προβληθεί στο ενδιάμεσο και σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παιδικό Χωριό της Βάρης, την Κυριακή του Πάσχα», αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σημειώνεται, πως το ίδιο στιγμιότυπο παρέμεινε αναρτημένο στο Instagram, ενώ στο TikTok βρίσκεται και το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα με επίσκεψη στα παιδικά χωριά SOS, στο οποίο όμως συμμετέχει στο ψήσιμο του οβελία.

@atsipras

Κυριακή του Πάσχα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας