Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η συντονίστρια της τηλεμαχίας που θα διεξαχθεί στις 22:00 το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του Κινήματος Αλλαγής ενώ ερωτήσεις θα υποβάλλουν και έξι ακόμη γνωστοί δημοσιογράφοι, ένας από κάθε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, κάτι που σημαίνει ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί απευθείας και από τα υπόλοιπα κανάλια.

Θυμίζουμε ότι στα στούντιο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αναμένεται να είναι παρόντες ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παύλος Χρηστίδης, και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ μεγάλος απών θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που διαφωνεί με τους όρους διεξαγωγής του debate.

Από ‘κει και πέρα οι λεπτομέρειες ως προς τις θεματικές διεξαγωγής ενότητες της συζήτησης, αυτές αναμένεται να διευκρινιστούν κατά πάσα πιθανότητα σήμερα σε νέα τηλεδιάσκεψη που θα έχουν οι εκπρόσωποι των πέντε υποψηφίων προέδρων με τη διοίκηση της ΕΡΤ, ήτοι με τον πρόεδρός της Κωνσταντίνο Ζούλα, τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη και τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Γιάννη Τρουπή.

Εκ μέρους των υποψηφίων θα μετέχουν οι Σπύρος Καρανικόλας (εκπροσωπώντας τον Ανδρέα Λοβέρδος), Βαγγέλης Τσόγκας (εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκης), Ν. Μπήλιος (εκ μέρους του Παύλου Χρηστίδης), Αιμ. Σαπρανίδης (εκ μέρους του Χάρη Καστανίδη) και Μ. Λούπης (εκ μέρους του Παύλου Γερουλάνου). Οι υποψήφιοι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι όρθιοι και προβλέπεται να μπορούν να ρωτούν ο ένας τον άλλον.