Συνέχεια στη διαμάχη του με τη Ραχήλ Μακρή, η οποία ξέσπασε αρχικά μέσω διαδικτύου, έδωσε με νέες του δηλώσεις στο Mega ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τη διαγραφή της από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη μετάβασή της στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών.

Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «θα μπορείτε να τα λέτε πλέον και από κοντά, υπό την ίδια στέγη», ο κ.Τατσόπουλος απάντησε: «βεβαίως, γιατί υπάρχει Θεός και πρέπει να τιμωρηθούμε για τις αμαρτίες μας… έχουμε κάνει πολλές αμαρτίες στη ζωή μας και πρέπει με έναν τρόπο να τιμωρηθούν, διότι ο Πανάγαθος δεν δέχεται επ’ αορίστω να αμαρτάνουμε». Στη συνέχεια, πάντως, διευκρίνισε: «πλάκα κάνω».

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη Ραχήλ τη Μακρή, έχω πρόβλημα με τους πολιτικούς τύπου Μακρή, οι οποίοι δεν είναι μόνο η Ραχήλ, είναι πολλοί σε αυτή την κατηγορία. Έχουμε τα πλείστα όσα “λουλούδια” μέσα στη Βουλή, όπως είπε, για να παραδεχθεί ότι είναι και αυτός τέτοιο, αλλά άλλο λουλούδι, ο μπαξές της Βουλής τα έχει όλα», συνέχισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Αναφερόμενος στην κόντρα μεταξύ τους, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε: «Η Ραχήλ βγήκε προχθές και, όταν τη ρωτήσαν γιατί της επιτίθενται, είπε “για να τσιμπήσουν καμιά συνέντευξη” … η Ραχήλ είναι 41 χρονών … νέα γυναίκα για τα μέτρα της πολιτικής. Εγώ είμαι 55. Μία γυναίκα η οποία είναι 14 χρόνια μικρότερή μου, απευθυνόμενη σε έναν άνθρωπο που έδινε συνεντεύξεις όταν εκείνη ήταν 7 χρονών -έτυχε, επειδή ήμουν συγγραφέας- έχει την αλαζονεία να πει ότι “ασχολούνται μαζί μου γιατί δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να έχουν δημοσιότητα”. Το καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι;».