Κορυφώνονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των πολιτικών αρχηγών δύο τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή 25 Μαΐου.

Αύριο Παρασκευή 23 Μαΐου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στο Σύνταγμα, κορυφώνοντας την επίθεσή του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα θα βρεθεί στα Γιάννενα. Η απόφαση για την συγκέντρωση ελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι μετά από προβληματισμό αρκετών ημερών.

Στην πολιτική του ομιλία ο κ. Σαμαράς θα κλιμακώσει την ρητορική του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη Τσίπρα, ενώ θα επαναλάβει τις υποσχέσεις του για ανάπτυξη, ανεργία και βιωσιμότητα του χρέους.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει σήμερα την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στις 19:30 στην πλατεία Ομονοίας. Λίγο αργότερα, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή το γγ Δημήτρη Κουτσούμπα. Θα χαιρετίσει επίσης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, υποναύαρχος Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα στο ΚΥΒΕ Περιστερίου στις 20:30.