«Είναι επικίνδυνο για τη Δημοκρατία να θεωρηθεί πως όσοι κάνουν επιλογή οργής είναι φασίστες», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως δεν πιστεύει πως στην πλειονότητά τους αυτοί οι ψηφοφόροι είναι ναζί, ενώ διευκρίνισε πως η πάλη με τη μαύρη ιδεολογία του φασισμού δεν πρέπει να γίνει μετωπική σύγκρουση με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να φέρει αυτό τον κόσμο, εννοώντας τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, στο δημοκρατικό δρόμο.

Κληθείς να σχολιάσει άλλες συνεργασίες, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας ούτε με τη Νέα Δημοκρατία ούτε με το ΠΑΣΟΚ που «κατέστρεψαν τη χώρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα πριν τη μεγάλη συγκέντρωση στην Ομόνοια, παραδέχθηκε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής, θα πρόκειται για ήττα του κόμματος.

Επίθεση από Σίμο Κεδίκογλου

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη συνέντευξη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ΣΚΑΪ.

«Απάντησε ο κ. Τσίπρας και επισήμως στην πρόσκληση του συνεργάτη του κ. Κασιδιάρη. Και έσονται οι δυο εις σάρκαν μίαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου.