Λάβρος ήταν ο Θόδωρος Σκυλακάκης αναφορικά με τη «διένεξη» που προέκυψε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή και τα ποσοστά που συγκέντρωσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Απευθυνόμενος –μέσω δήλωσης του- σε Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα τους ζήτησε να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο αν θέλουν να αντιμετωπίσουν τη Χ.Α.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει τους παραπλανημένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Σαμαράς (που διέγραψε κατά καιρούς τους πάντες), δεν έχει διαγράψει ακόμα τον παραπλανημένο κ. Μπαλτάκο, που έψαχνε κι αυτός τους παραπλανημένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», τόνισε ο πρόεδρος της Δράσης και πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα και οι δύο, με τα προεκλογικά τους ψέματα και τον “τυφλό” πολωτικό λόγο, την ανοχή ή συνενοχή για τη γενικευμένη ανομία, εξοργίζουν το εκλογικό σώμα, προπαντός την υπό εξόντωση μεσαία τάξη και πυκνώνουν έτσι τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο».

Έτσι, αυτό που είχε να πει μετά ήταν ένα. «Οι ΓΕΦΥΡΕΣ λένε ότι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τη Χρυσή Αυγή υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο».