Να ψηφίσουν σταθερότητα στις εκλογές της 25ης Μαΐου ζήτησε η υπουργός Τουρισμού από τους Έλληνες ψηφοφόρους.

«Στηρίζοντας τη Ν.Δ. στηρίζουμε τη σταθερότητα και την πορεία μας στην Ευρώπη», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Η υπουργός Τουρισμού μάλιστα σχολίασε και το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει στην Κουμουνδούρου «να πάρουν ξεκάθαρη απόφαση για το θέμα της Χρυσής Αυγής και να μην ψαρεύουν σε θολά νερά. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ αλληθωρίζει», ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού πάντως πέρα από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και την καυτή πολιτική ατζέντα, μίλησε και για τα ζητήματα του ελληνικού τουρισμού.

«Η ανάπτυξη της χώρας μπορεί να στηριχθεί στον τουρισμό. Ο αγροτικός τομέας δεν θα μπορέσει να έχει τη δυναμική αν δεν τον συνδυάσουμε με τον τουρισμό», ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη συμπληρώνοντας μάλιστα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «μοχλός ανάπτυξης».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.