«Απευθύνομαι σε εκείνο το 40% που δεν ήρθε στην κάλπη. Πρέπει να αποφασίσουν πώς θέλουν να βλέπουν την πόλη για την επόμενη 5ετία. Θέλουν την πλήρη εγκατάλειψη; Αυτό είναι το διακύβευμα», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον Βήμα FM.

Απαντώντας στις κατηγορίες του Γιώργου Καμίνη και της Νέας Δημοκρατίας ότι κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο υποψήφιος δήμαρχος shme;ivse: «Δεν κάνουμε κάλεσμα προς νεοναζί και εγκληματίες. Δεν ψαρεύω σε θολά νερά. Το λέω κάθε μέρα. Δεν κάνω κανένα τέτοιο άνοιγμα» και επανέλαβε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ήταν αόρατος και το έργο του ανύπαρκτο.

Παράλληλα, ο κ. Σακελλαρίδης τάχθηκε υπέρ της κατασκευής και λειτουργίας τζαμιού στον Βοτανικό και υπέρ της παραμονής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου, θέτοντας ως θέματα άμεσης προτεραιότητας την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και την αντιμετώπιση της κατάληψης των πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.