«Δεν πρόκειται να αλλάξω ακόμη κι αν εκλεγώ», τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει, όπως είπε, ότι παίζε «σε ένα διαφορετικό γήπεδο» αλλά αποφάσισε να δώσει τη μάχη του στην πολιτική μετά από μεγάλη σκέψη. «Έχω μάθει να αγωνίζομαι», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και είπε το «ναι» στην πρόταση του πρωθυπουργού, γιατί, όπως είπε, θεώρησε ότι είναι ευκαιρία «να μπω για να παλέψω για την πατρίδα μου».

«Θυμώνω όταν μας κοιτάζουν απαξιωτικά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο κ. Ζαγοράκης και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα με έναν κοινό στόχο πρέπει να προχωρήσει και να πάει μπροστά. Αν δεν συσπειρωθούμε τώρα, θα έχουμε τα ίδια προβλήματα».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε την προεκλογική του εκστρατεία ως ένα ευχάριστο ταξίδι. «Το ποδόσφαιρο μου έχει αφήσει μια προίκα. Έχω φίλους από το ποδόσφαιρο και από τον αθλητισμό», είπε.

Ερωτηθείς με τα ζητήματα που θα ασχοληθεί σε περίπτωση που οι πολίτες τον ψηφίσουν, απάντησε ότι στόχος του είναι ο αθλητικός τουρισμός και τα θέματα πολιτισμού. «Ντρέπομαι να πω σε φίλους μου στο εξωτερικό να έρθουν να κάνουν προετοιμασία στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις δεν είναι ιδανικές», συμπλήρωσε.