Την αποφασιστικότητα του να εμμείνει στην απόφαση του και να κατέβει υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων επανέλαβε και σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, αγνοώντας επιδεικτικά τη δυσαρέσκεια – αλλά και τις πιέσεις – της Συγγρού.

«Θα φτάσω μέχρι το τέλος όπως έκανα και όταν ήμουν υποψήφιος για την γραμματεία του κόμματος. Είμαι λαϊκός δεξιός, και πιστός στην ιδρυτική διακήρυξη (της ΝΔ) του ‘74. Δεν έχω τη στήριξη της ηγεσίας, κανείς όμως δεν ξέρει αν έχω τη στήριξη της βάσης» τόνισε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κακλαμάνης.

Όπως είπε, το ψηφοδέλτιο του θα είναι «πολυμορφικό» και θα έχει ονόματα και από το ΠΑΣΟΚ και από την Αριστερά.
Επιπλέον, ο κ.Κακλαμάνης άφησε αιχμές και για τη στάση του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του δεν πήρε πειστική απάντηση για το λόγο που δεν προκρίνεται η υποψηφιότητα του.

«Απλά μου το ανακοίνωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Θανάσης Μπούρας» σημείωσε ο κ.Κακλαμάνης για την απόφαση να μην πάρει το χρίσμα της ΝΔ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν άκομψη κίνηση.

Σε ερώτηση για το εάν τον απασχολεί το ενδεχόμενο να ευνοηθεί ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο κ.Κακλαμάνης υποστήριξε ότι αυτό τον απασχολεί, αλλά θα έπρεπε να απασχολεί και αυτούς που πήραν αυτές τις αποφάσεις.

Ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Χρίστο Ζώη του κόμματος Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό, και δεν υπάρχει συμφωνία, ενώ μίλησε και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο που κατέληξε στην υποψηφιότητα Καπερνάρου.