• Με σχεδιασμό που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του και το νεωτερισμό
  • Με επιδόσεις στα ανώτερα όρια της κατηγορίας
  • Με άψογο φινίρισμα που προκαλεί με την τελειότητά του
  • Με υπερπλήρη εξοπλισμό
  • Με ανώτερης ποιότητας υλικά εξαρτήματα
  • Η παραγωγή στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο όπου παράγονται τα περισσότερα εξαρτήματα, με ειδίκευση στην κατεργασία αλουμινίου, αφενός, και η άριστη αξιοποίηση της κοινής πλατφόρμας και περιφερειακών μερών, στα διάφορα μοντέλα,  αφετέρου, δημιουργούν οικονομίες κλίμακας και μειώνουν  το κόστος παραγωγής.  Αποτέλεσμα να προσφέρονται τα προϊόντα της σειράς DAYTONA by ZONTES σε εκπληκτικές τιμές.

G155 SR

Στο τέλος του 2020 παρουσιάστηκε στη χώρα μας το νέο μοντέλο της σειράς DAYTONA by ZONTES, G155.  Ένα μοντέλο εξαιρετικής σχεδίασης στην κατηγορία “scrambler”. Η DAYTONA έρχεται να παρουσιάσει και μία 2η έκδοση της σειράς, την G155 SR. Πρόκειται για την retro έκδοση της  G με ακτινωτούς τροχούς.

Υψηλής Τεχνολογίας Κινητήρας

Η G155 εξοπλίζεται από ένα νέο, υψηλής τεχνολογίας, κινητήρα:

-155 κ.εκ.

-υγρόψυκτος

-4 βάλβιδος

-Ιπποδύναμη 18 ίππων

-μέγιστη ροπή 16 Nm

-σχέση συμπίεσης 12.5:1

-διπλή χαρτογράφηση, Eco/Sport

-6τάχυτο κιβώτιο

-συμπλέκτης ολίσθησης

-σύστημα EFI της BOSCH

-μεγάλο ψυγείο ψύξης με υψηλή απόδοση απαγωγής θερμότητας

-Euro 5

-κατανάλωση μόλις στα 2,3l/100km.

-δεξαμενή καυσίμου 20 λίτρων

-Αυτονομία μέχρι και 850km με ένα γέμισμα

Εξαιρετικές προδιαγραφές

Εμφανισιακά, η G155 δίνει την εντύπωση μοτοσυκλέτας μεγαλύτερης κατηγορίας. Παρά την εικόνα της, το κοντό μεταξόνιό της στα 1373mm, αυξάνει την ευελιξία της μέσα στην πόλη.

Η G155 φοράει ακτινωτούς τροχούς για μια ολοκληρωμένη ρετρό εμπειρία πετυχαίνοντας παράλληλα μείωση του βάρους, προσφέροντας υψηλή ανθεκτικότητα. Τα Tubeless All-terrain ελαστικά παντός εδάφους, με βαθύ πέλμα, διευρύνουν το πεδίο δράσης και σε off road διαδρομές και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στην οδήγηση κατά τις βροχερές μέρες.

Διαθέτει εξαιρετική δύναμη και αίσθηση πέδησης με μεγάλο δισκόφρενο 300mm εμπρός με  διπίστονη δαγκάνα και δισκόφρενο 230mm πίσω, ελεγχόμενα από δικάναλο σύστημα ABS της BOSCH.

Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από ανεστραμμένο πιρούνι 136mm – 37mm εμπρός και monoshock ανάρτηση 30mm πίσω. Η κεντρική πίσω ανάρτηση έχει εσωτερικό δοχείο αζώτου υψηλής πίεσης με την συνολική σχεδίαση να είναι να προσανατολισμένη στην οδηγική άνεση με δυνατότητα μικρομετρικής προφόρτισης του ελατηρίου για την προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε αναβάτη.

Το ψαλίδι είναι ασύμμετρο, κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο, υιοθετώντας ένα σχήμα “τόξου” στη δεξιά πλευρά προσφέροντας χώρο στο κοντό τελικό της εξάτμισης. Λόγω του ειδικού κράματος αλουμινίου επιτυγχάνεται μείωση του βάρους του ψαλιδιού, παράλληλα με υψηλότερη στρεπτική ακαμψία και εξαιρετική σταθερότητα.

Κορυφαίος Εξοπλισμός

Η εξαιρετικής σχεδίασης εξάτμιση με διακριτική κοντή απόληξη προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα στη G155, κρατώντας παράλληλα χαμηλά το κέντρο βάρους της και επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη κατανομή μάζας μεταξύ της αριστερής και δεξιάς πλευράς της μοτοσυκλέτας. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η σέλα της G155 δημιουργεί δύο επίπεδα με το ενιαίο μαξιλάρι χυτής σχεδίασης να παραπέμπει σε retro στιλ. Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής της, κάνει το σφουγγάρι μαλακό και αναπαυτικό χωρίς να παραμορφώνει.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις πλαϊνές προστατευτικές μπάρες καθώς και στα προστατευτικά μανέτας φρένου και συμπλέκτη, κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου με ενσωματωμένους καθρέπτες τύπου “café racer”.

Σύγχρονη retro scrambler

Η retro σχεδίαση της G155 προτάσσει και τη χρήση κλασικού κλειδιού, με τον κεντρικό διακόπτη να διαθέτει μαγνητικό πορτάκι για ασφάλεια από πιθανή κλοπή. Τα φωτιστικά σώματα τύπου LED, αποτελούνται από ένα εντυπωσιακό στρογγυλό εμπρός προβολέα με DRL φώτα ημέρας σε σχήμα δακτυλίδι και ένα πίσω φανάρι που έρχεται σαν σε συνέχεια των χειρολαβών του συνεπιβάτη. Οι απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση παρέχονται από την συνοπτική και ευδιάκριτη ψηφιακή Οθόνη υγρών κρυστάλλων, ενώ η διπλή θύρα USB με έξοδο 2.1Α, επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα. Παράλληλα έχει δοθεί τεράστια προσοχή στους διακόπτες με διακριτικό κρυφό φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Χρώματα

Black

Black – Gold

Τιμή

2.945€

Διαθέσιμη μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Συνεργατών της εταιρείας ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.