Όταν μιλάμε για την custom σκηνή του κόσμου των δύο τροχών, ο στόχος είναι πάντα να βρεις έναν νέο και εκλεπτυσμένο τρόπο να ξαναπείς την ιστορία μιας κλασικής μοτοσικλέτας.

Φτάνοντάς τη φυσικά σε νέα ύψη. Κι αυτό ακριβώς έκανε και με αποστομωτικό τρόπο η Panache Customs με τη Falkor, μια μοντέρνα εκδοχή της ρετρό Yamaha XS360.

Αφού πέρασε έναν χρόνο μαθητεύοντας στην Diamond Atelier, ο Charles Murillon αποφάσισε να ιδρύσει τη γαλλική Panache και να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Επέλεξε την «ταπεινή» Yamaha XS360 του 1977, μια σπάνια σήμερα μηχανή που επισκιάστηκε στα χρόνια της από τη φοβερή XS400.

Ο Murillon έφτιαξε με τα χεράκια του το νέο κοστούμι της Yamaha, από τα πλαϊνά πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι μέχρι και την ανακατασκευή όλου του ηλεκτρικού συστήματος.

Πλάι στα δισκόφρενα μπροστά και τις άλλες δραστικές βελτιώσεις, η Panache επέλεξε για την καστομιά της την τριχρωμία μπλε, λευκό και μαύρο, τα χαρακτηριστικά χρώματα της Yamaha που παραπέμπουν στις ίδιες τις ρίζες της δηλαδή.

Η Falkor ξεπερνά τον ιστορικό «καμβά» της σε κάθε σημείο, παίρνοντας ένα κλασικό μηχανάκι και κάνοντάς το πραγματικά σύγχρονο και αγνώριστο.

Η Panache Custom «πειράζει» πάντα τις κλασικές μηχανές σε στενή συνεργασία με τον νέο ιδιοκτήτη, ώστε να διασφαλίσει πως το αποτέλεσμα θα είναι του γούστου του. Και μακριά από κάθε μαζική παραγωγή…