Από το πρώτο πλάνο, από τα πρώτα λόγια, τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» μας έβαλαν μέσα στη δυνατή ιστορία τους. Σ΄ ένα ερωτικό δράμα, όπου οι ήρωες έσπασαν τους κανόνες, ξεπέρασαν τα όριά τους και έγιναν θύματα και θύτες.

Και τώρα, αδύναμοι πια μπροστά στις εξελίξεις κι εγκλωβισμένοι στα προσωπικά τους αδιέξοδα,  προσπαθούν να πάρουν πίσω τον χαμένο έλεγχο της ζωής τους. Θα τα καταφέρουν; 

Τα δύο τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια της σεζόν έρχονται στον ΑΝΤ1 και θα κόψουν την ανάσα. 

Γιατί τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την οργή μιας πληγωμένης γυναίκας, μιας γυναίκας που έχει προδοθεί. 

Όλα όσα θα δούμε Δευτέρα 30 Ιουνίου και Τρίτη 1η Ιουλίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30 Επεισόδιο 62

Η κίνηση του Άγη να στείλει φωτογραφίες του με τη Μαρίνα στον Χρήστο προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Χρήστος, βαθιά πληγωμένος, πιστεύει πως η Μαρίνα τον πρόδωσε και παίρνει μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον τους.  Από τη μεριά του, ο Άγης κάνει τα πάντα για να πείσει τη Μάγια ότι η ζωή τους θα γίνει καλύτερη αν επιστρέψουν στη Μαδρίτη. Η Μαρίνα αναγνωρίζει πλέον καθαρά ότι η συμπεριφορά του Άγη δεν είναι τυχαία κι ότι ο πρώην άντρας της κινείται βάσει σχεδίου, προκειμένου να της κάνει κακό. Η Κλέλια παρηγορεί όσο μπορεί τη Μαρίνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τότε, εκείνη αποφασίζει να δράσει πιο αποφασιστικά και να μιλήσει με τον ίδιο τον Άγη. Η στάση του, όμως, θα τη φέρει αντιμέτωπη με μία νέα πραγματικότητα.

ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30 Επεισόδιο 63

Η Μαρίνα μετανιώνει για την επίθεσή της στον Άγη, ο Κωστής θυμώνει μαζί της κι ο Άγης τής κάνει μήνυση. Ο Μάρκος και η Βάνα προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε ανάμεσα στον Χρήστο και τον Άγη που οδήγησε στην παραίτηση του Χρήστου. Την ίδια στιγμή, η Μάγια είναι σίγουρη πως η Μαρίνα επιτέθηκε στον Άγη γιατί τον θέλει ακόμα κι αυτός την απορρίπτει. Η Χρύσα λέει στον Άγη να ξεκολλήσει από τη Μαρίνα και να προχωρήσει στη ζωή του, ενώ η Στέλλα συμβουλεύει τη Μαρίνα να πει όλη την αλήθεια στη Μάγια. 

Χωρίς να έχει πια να χάσει κάτι άλλο, η Μαρίνα αποφασίζει να δείξει τις φωτογραφίες της με τον Άγη στη Μάγια…