Ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (11/07) και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Σάκη Κατσούλη, βρέθηκαν για τελευταία φορά απέναντι από τον Γιώργο Λιανό σε ένα «ιδιαίτερο στίβο μάχης» όπως είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει ποιες ήταν οι σκέψεις τους όταν δέχθηκαν το πρώτο τηλεφώνημα από την παραγωγή για να λάβουν μέρος στο Survivor All Star.

Και οι δύο παίκτες παραδέχτηκαν πως τους κυρίευσε άγχος γιατί ήξεραν τις δυσκολίες που θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν στον Άγιο Δομίνικο και τόνισαν πως χρειάστηκε αρκετή σκέψη για να πουν το «ναι».

«Είπα και χτες κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Ήταν ένα τηλέφωνο που προξένησε σε όλους άγχος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, ξέρεις ότι πας στην απομόνωση, μου έφερε άγχος, πολλή σκέψη συζήτηση με τη Μαριαλένα και ήρθαν μηνύματα του κόσμου – μιας και είχε μαθευτεί ότι θα γίνει το Survivor All Star – οι ίδιοι άνθρωποι που με στήριξαν το 2021 οι ίδιοι ήθελαν να με ξαναδούν στις οθόνες. Σεβόμενος τον κόσμο, την οικογένειά μου, δεν θα μπορούσα να δαγκώσω το χέρι που με τάισε, το πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή» είπε ο Σάκης Κατσούλης πετώντας το «καρφί» του.

Οι χρήστες του twitter μόλις άκουσαν τον φιναλίστ να διατυπώνει την συγκεκριμένη φράση για το «χέρι που τον τάισε» έψαξε να βρει ποιος είναι ο αποδέκτης του υπονοούμενου με ορισμένους να «βλέπουν» τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Από τη δική του πλευρά ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε: «Δεν απάντησα με τη μία. Έλεγα: άντε να ξαναπεράσεις όλο αυτό, είναι ψυχοφθόρο. Το σκεφτόμουν μία εβδομάδα. Με το που είπα το ναι έβαλα μέσα σε λίγους μήνες 14 κιλά, για να μπορέσω να αντέξω».