«Έχουμε μήνυμα Ταγίπ Ερντογάν για τις ελληνικές εκλογές, μην γελάτε, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου και ξάφνιασε τους καλεσμένους του στο πλατό της εκλογικής εκπομπής του Ant1. «Πάμε να δούμε το μήνυμα Ερντογάν» συνέχισε σε αυστηρό ύφος ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Ant1 και έδωσε πάσα για να προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο.
Φυσικά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ήταν αυτός που έστειλε το μήνυμα, αλλά επρόκειτο για «παρέμβαση» του Τάκη Ζαχαράτου ο οποίος μιμήθηκε τον Τούρκο πρόεδρο.

«Θέλω να ιδρύσω τη Μεγάλη Τουρκία. Θα πάρω την Ελλάδα, την Κίνα, όλα δικά μου. Η Αμερική δικιά μου, ο Καναδάς δικός μου, η Αυστραλία δικιά μου, το Ντουμπάι, η Βόρεια Κορέα, τον Βόρειο Πόλο, τον Νότιο Πόλο, την Ανταρκτική. Θα βρω ακόμα και τη χαμένη Ατλαντίδα για να την πάρω. Τη Ρωσία θα την κάνω δώρο στον Πούτιν, και τη Βόρεια Κορέα δώρο στον Κιμ Γιονγκ Ουν. Το Ιόνιο και Αιγαίο δικά μου. Το Ιόνιο μπανιέρα για την Εμινέ. Και το Αιγαίο τζακούζι για τον Ταγίπ. Όλα τα κανάλια δικά μου. Θα πάρω τον Ant1, το Mega, το Star και τον ΣΚΑΪ. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αδερφός μου. Ο Ατζούν θα κάνει το Survivor στον Ant1 με παίχτες: Νίκο Χατζηνικολάου, Σαράφογλου, Μπιζόγλη, Λιάγκα, Παπαδάκη, Ζέτα Μακρυπούλια από το Ρουκ Ζουκ που είναι ωραία. Αρναούτογλου όχι, γιατί τρώει πολύ ντολμά, γιουβαρλάκια, κοντοσούβλι.

Ο Αλέξης Τσίπρας τέλος. Τον έβγαλα με κλωτσοπατινάδα. Του είπε φόρα – φόρα η Τσαπανίδου και γκρεμοτσακίστηκε. Ο Μητσοτάκης έχει μούρη καρακάξας, γουρλώνει το μάτι, το μάτι σα μεγάλη χάντρα. Ο Ανδρουλάκης είναι στο μαντρί και αρμέγει και πήζει τυρί κατσικίσιο. Είμαι ο πιο όμορφος άντρας. Καλύτερος από τον Τζοτζ Κλούνει. Όπως λέει και η Εμινέ “κανείς δεν μπορεί να με φτάσει”» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος ως Ταγίπ Ερντογάν στην «παρέμβασή» του δίνοντας μια πιο χαλαρή νότα στην εκλογική βραδιά.