«Κολλητάρια» λέει πως είναι ο Γιώργος Πορφύρης με τον… Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν γι’ αυτό ο παίκτης του MasterChef έριξε «μαύρα πανιά» όταν είδε ότι δεν θα παρευρεθεί στο δείπνο με τον Τζορτζ Τσούνη.

Στην ομαδική δοκιμασία αυτής της εβδομάδας οι παίκτες στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/4) βρέθηκαν στην αμερικανική πρεσβεία. Πήραν θέσεις «μάχης» στο Jefferson House και τους έλουσε… κρύος ιδρώτας. Έμαθαν το αγαπημένο φαγητό του Αμερικανού πρέσβη και πρόλαβαν με το… καλημέρα να τον «κουφάνουν». Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος υπέπεσε σε «επική» γκάφα.

Πίσω από τις κουζίνες τώρα και ενώ ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος έδινε τον καλύτερο εαυτό του για να μην βρεθεί στην άβολη θέση του υποψήφιου, ο Γιώργος Πορφύρης δεν έχασε το χιούμορ του και «μάλωσε» την παραγωγή που δεν μπόρεσε να φέρει τον Τζο Μπάιντεν στο ριάλιτι.

Μάλιστα αν τον είχαν ενημερώσει θα μπορούσε – όπως είπε – ο ίδιος να τον πάρει τηλέφωνο στο… Viber γιατί δεν έχει κάρτα και θα ερχόταν σίγουρα αφού είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Κρίμα που δεν ήρθε, μισές δουλειές κάνετε. Τι δεν μπορείτε να φέρετε τον Τζο Μπάιντεν στο MasterChef; Έπρεπε να μου πείτε εμένα να τον πάρω στο Viber γιατί δεν έχω κάρτα στο κινητό».

Δημόσιες σχέσεις ο Πορφύρης – Ο παίκτης κάλεσε τον πρέσβη των ΗΠΑ στο εξοχικό του

Και μιας και με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν είναι ήδη φίλοι, ο Γιώργος Πορφύρης… σκέφτηκε να επεκτείνει τις διπλωματικές του σχέσεις. Ο Αμερικανός πρέσβης πέρασε από τον πάγκο που δούλευε και είχαν μια ιδιαίτερη συνομιλία. Ο παίκτης αποκρίθηκε στις ερωτήσεις του Τζορτζ Τσούνη πως είναι από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα από την Καλαμάτα. Όταν ο πρέσβης που είναι από τη Ναυπακτία του είπε πως κάνει διακοπές στη Μεσσηνία ο διαγωνιζόμενος του απάντησε πως είναι εκεί το εξοχικό του και τον κάλεσε «έχουμε ένα εξοχικό εκεί τριάρι, αλλά θα μου πείτε “σε εμένα θα έρθετε;”». Για να τον δελεάσει, πάντως, του… έταξε φαγητό από τα χεράκια της γιαγιάς του. «Η γιαγιά μου μαγειρεύει καταπληκτικά κεφτεδάκια» και κάπως έτσι έδωσαν ραντεβού με τον πρέσβη το καλοκαίρι στη Μεσσηνία. «Θα τον πάω έξω, σε ταβερνάκια, σε μπουζουκάκια, εκδρομές γύρω γύρω, θα φάμε τα ψαράκια μας. Θα πληρώσει βέβαια αυτός» χαριτολόγησε ο παίκτης.

Ο Γιώργος Πορφύρης τώρα δεν ήταν ο μοναδικός διαγωνιζόμενος που ήθελε να προσεγγίσει τον Αμερικανό πρέσβη. Ο Θοδωρής τον έψαχνε για του ζητήσει μια θέση εργασίας στο δημόσιο και ο Ηλίας Κιαζόλι για να βγάλει βίζα για την Αμερική.