Στα ματς που δόθηκαν σε ΣΕΦ και «OPAP Arena» κρεμάστηκαν πανό με συνθήματα κατά των δημοσιογράφων με αφορμή τον χειρισμό της τραγωδίας στα Τέμπη και ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε έντονα ενοχλημένος, ισχυριζόμενος ότι στόχευαν τον ίδιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όταν χάνουμε να το λέμε. Αλλά, το ματς αυτό έπρεπε να ξεκινήσει χθες; Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, πουθενά, λογιζόμαστε Ευρώπη, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα. Το είδα και στο ΣΕΦ προχτές, αφορούσε εμένα».

«Λέω ότι, σε κανέναν ευρωπαϊκό κράτος δεν σφυρίζει ο διαιτητής, αν δεν κατέβουν τα κουρέλια. Πουθενά δεν υψώνεται γιατί υπάρχουν σοβαροί θεσμοί. Στην Ελλάδα δεν έχουμε σοβαρούς θεσμούς δυστυχώς. Ούτε η αθλητική δικαιοσύνη, πρώτα απ’ όλα το υπουργείο Αθλητισμού», είπε χαρακτηριστικά.

«Χτες βγήκε ο Ιταλός διαιτητής, βλέπει κάτι κουρέλια, δεν πρέπει να πει “τι λέει ρε φίλε εδω;”. Να του πει κάποιος και να μην αρχίσει το ματς. Δεν το λέω επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός. Εγώ ως ΑΕΚτζης το θέτω στην διοίκηση. Όπως και για το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 13.43: